Despre MOBE.ro

Bine ai venit pe,
MOBE.ro

Mobe.ro este magazinul online specializat pe accesoriile necesare pentru fotografii si filmari reusite cu telefonul mobil! Smartphone-ul inlocuieste tot mai des echipamentele mari precum camerele de filmat, aparatele foto, calculatoarele desktop. Din acest motiv, accesoriile care profita de functiile telefoanelor mobile sunt foarte importante. Pe mobe.ro gasesti in primul rand accesorii smartphone pentru vlogging, blogging, filmari, fotografii, dar si accesorii pentru utilizarea navigatiei la volan, conectarea la diverse alte aparate, suporturi cu diverse intrebuintari

De asemenea …

Masina iti da, de multe ori, senzatia de libertate si mobilitate. Accesorizarea ei este sarcina noastra. De cate ori nu ai mers in vacanta cu masina si ai realizat ca nu ai suficient spatiu de depozitare? De cate ori cablul de incarcare si suportul de telefon te-au incurcat mai mult in loc sa te ajute?

Daca iti place sa mergi pe doua roti, avem si solutii de accesorizare a bicicletei, pentru ca pedalatul sa fie mai simplu si placut.

Daca tableta sau laptop-ul sunt esentiale pentru tine, poate e timpul sa le accesorizezi pentru a le folosi mai ergonomic.

Toate accesoriile de pe mobe.ro sunt supuse unei riguroase analize de calitate si fiabilitate. Impreuna cu partenerii nostri garantam calitatea si inspectia, adesea manuala si individuala a produselor care ajung la tine. Raspunderea pentru cereri de retur din motive de neconcordanta ne-o asumam fara nici o exceptie sau procedura complicata.

B2B:

Mobe.ro este distribuitor exclusiv al brand-ului german LAUT in Romania. Asteptam cu drag cereri de colaborare de la magazine specializate din toate orasele principale ale tarii!

  • Cumparaturi placute!
  • Va stam la dispozitie: 0753731130
Scroll To Top
Close
Close
Shop
0 Wishlist
0 Cart
Close

Cosul Meu

Cosul este gol!