Livrare rapida

Livrare produse

Comanda dumneavoastra se livreaza oriunde in Romania prin Fan Courier, Urgent Cargus, DPD sau TNT (alegem noi solutia ideala pt. dvs.), cu optiunea de verificare colet la receptie.

Produsele comandate pana la ora 15:00 a fiecarei zi lucratoare le veti primi in urmatoarea zi lucratoare (exceptional in 48 de ore).

Costurile aferente livrarii vor fi afisate automat pe site in momentul plasarii comenzii. Foarte rar se intampla ca ele sa difere de estimarea de pe site, caz in care veti fi anuntat.

Exceptional, unele produse pot fi epuizate in stocul nostru sau pot avea statusul de comanda speciala. In acest caz,  veti fi contactat pentru a va confirma data de livrare, validitatea comenzii depinzand astfel de acceptul dumneavoastra.

Retur

Pentru orice retur necesar va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa claims@alfamobility.ro cu urmatoarele detalii: data si numarul facturii, denumirea si cantitatea produselor pe care doriti sa le returnati.

Inainte de inregistrarea cererii de retur trebuie sa va asigurati ca urmatorele elemente sunt indeplinite: produsul este in ambalaj original, cu etichete intacte, fara a prezenta urme de folosire si detineti factura de achizitie.

Dupa inregistrarea cererii de retur (fie in contul dvs., fie pe e-mail), va vom contacta pentru stabilirea modalitatii prin care doriti sa rezolvati problema intampinata. Timp de 30 de zile puteti returna, inlocui sau schimba produsul.

Scroll To Top
Close
Close
Shop
0 Wishlist
0 Cart
Close

Cosul Meu

Cosul este gol!