Termeni si conditii

Prevederile se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

 1. Informatii administrator magazin online

Site-ul www.mobe.ro este administrat de catre SC EURO PORTAL SRL cu sediul in localitatea Oradea, Calea Clujului nr. 144-148, judetul Bihor, Romania, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J5/127/2015,Cod de Identificare 34028880, Fiscala , Tel. 0726703649 email office@mobe.ro

 1. Acceptare TCGV

Administratorul va ofera accesul in magazinul online si utilizarea acestuia, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii. Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii. Administratorul isi rezerva dreptul de a completa sau modifica orice informatie din magazinul virtual fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

 1. Drepturi de autor

– Vizitatorul/Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va descarca/utiliza continutul magazinului online www.mobe.ro , imagini, descrieri, elemente grafice, fara acordul scris al administratorului intrucat reprezinta proprietatea administratorului, fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala si industriala.

 1. Perfectarea contractului la distanta, valabilitate

– Odata cu lansarea comenzii de pe magazinul online www.mobe.ro cumparatorul accepta comunicarea prin e-mail sau telefon prin care administratorul isi deruleaza activitatea.
– Prezentul contract la distanta intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii de catre administrator. Confirmarea se efectueaza verbal (telefonic) sau electronic (e-mail).
TCGV magazinului online www.mobe.ro stau la baza contractului astfel perfectat.
– Administratorul nu considera sub nici o forma o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
-Cumparatorul devine proprietarul marfii dupa confirmarea platii, in cazul platii prin OP sau card respectiv dupa efectuarea platii si semnarea documentelor de transport in cazul livrarii prin curier cu plata ramburs.

 1. Preturi, modalitati de plata, facturare

-Preturile sunt afisate pe pagina dedicata fiecarui produs, contin TVA si nu includ cheltuielile de livrare decat daca este specificat in mod expres acest aspect sau se ofera ca si bonus pentru comenzile mari. In cazul in care pretul nu este afisat, veti avea posibilitatea de a cere o oferta iar un operator va va comunica pretul in cel mai scurt timp posibil.
-Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.
-Pretul imprimat pe factura este acelasi cu cel transmis de operatori in momentul confirmarii comenzii.
-Pretul produselor din magazinul online AlfaMobility poate fi diferit de cel din magazinele fizice.
Modalitatile de plata sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii.
-Pe baza informatiilor detinute de SC EURO PORTAL SRL si a celor furnizate de cumparator va fi emisa o factura pentru bunurile livrate. Totodata, coletul va fi insotit de documentatia prevazuta de lege pentru produsul /produsele comandat(e), dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare, etc.

 1. Stocuri

Produsele sunt in general disponibile in stoc. Clientii sunt informati corect, conform termenilor si conditiilor, de disponibilitatea produselor comandate inainte de confirmarea livrarii.

 1. Garantii
 2. EURO PORTAL SRL. garanteaza ca produsele livrate sunt originale, sigilate ( în forma în care provin de la parteneri) si însotite de factura fiscala, chitanta ( eliberata de administrator sau firma de curierat) si dupa caz certificat de garantie (pentru produsele care necesita garantie). Declaram pe proprie raspundere conform prevederilor art. 5 din HG nr.1022/2002 privind regimul produselor care pot pune în pericol viata si sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului ca produsele livrate nu pun în pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt în conformitate cu: Directivele CE 67/549/CEE si 1999/45/CE ( în conditiile respectarii manipularii, transportului si depozitarii conform Fiselor Tehnice si a Fiselor de Securitate emise de furnizor si aflate în original la sediul societatii si pe site-ul www.mobe.ro în dreptul produselor în cauza.
  Produselor comercializate le este garantata calitatea pe perioada înscrisa pe ambalaj, în conditiile respectarii prescriptiilor de depozitare si transport.
  Pentru orice reclamatie sau sesizare va rugam sa ne contactati la adresa de email office@mobe.ro
 3. Informatii privind exercitarea dreptului de retragere

Aceste prevederi se completeaza cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Politica de retur

Conform OUG 34/2014 aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele si fara a suporta penalitati în termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile începând de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decât transportatorul, indicata de dumneavoastra, în posesia fizica a produselor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail. Datele noastre sunt: SC. EURO PORTAL SRL, Oradea, Calea Clujului nr. 144-148.

Telefon: 0726703649
În acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat, folosirea lui nu este însa obligatorie.
Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecintele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara întârzieri nejustificate si, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Costurile suplimentare reprezinta orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii calitatilor si functionarii produselor, taxe postale sau de orice alta natura) care urmeaza a fi suportate de consumator cu ocazia exercitarii dreptului de retragere. Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile. Livrarea standard se considera livrarea oferita gratuit de SC EURO PORTAL SRL in cazul promotiilro anuntat pe site. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului în care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Putem amâna rambursarea pâna la data la care primim înapoi produsele sau pâna la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis înapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.
În cazul în care ati receptionat produse în legatura cu contractul, expediati produsele sau înmânati-le direct noua în oricare dintre locatiile afisate pe pagina de Contact al site-ului www.mobe.ro fara întârzieri nejustificate si, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Conditiile dreptului de retragere se aplica doar consumatorilor persoane fizice, definite in art 2, pct.1 al OUG 34/2014.
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Consumatorul este responsabil de integritatea produsului pana la intrarea in posesia magazinului. Costul aproximativ este estimat la maximum 10lei/kg.
Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
La solicitarea si cu acordul consumatorului, SC EURO PORTAL SRL poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate în prima comanda. Comanda initiala va fi anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce înlocuiesc produsul initial.

Daca va gânditi sa returnati produsul, nu îl utilizati! Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumparare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o într-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita.

Nu pot fi returnate produsele care:
· au facut obiectul unei comenzi speciale
· au fost distinct personalizate la cererea consumatorului
· au fost confectionate dupa specificatiile consumatorului (ex: nuantarea produsului in culoarea dorita de client)
· prezinta urme de lovire, deteriorare, uzura
· au fost desigilate si nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile si eticheta integre.
· sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzatoare repunerii în vânzare
Pentru produsele ridicate de catre cumparator direct din magazin, întrucât cumparatorul are posibilitatea de a verifica produsul în mod direct, nu se aplica conditiile de retur prevazute în prezenta sectiune.

SC EURO PORTAL SRL va suporta cheltuielile de retur daca acesta îi este imputabil. (Produsele primite nu corespund comenzii, sunt altele decât cele solicitate prin transmiterea acesteia).

Pentru alte informatii legate de returul produselor va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email ………………………………………..

Model de formular de retragere

Prezentul formular se trimite înapoi completat doar daca doriti sa va retrageti din contract.
– Catre SC. …………………….SRL, Str. …………………….nr. …….., ……………………, 400401, E-mail: ……
Telefon: …………………………………., Fax: ………………………
– Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastra din contractul referitor la vânzarea online a urmatoarelor produse : ________________________
Comandate la data __________/ primite la data ____________
Nr. Factura __________
– Numele consumatorului (consumatorilor)
– Adresa consumatorului (consumatorilor)
– Semnatura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)
– Data

 1. Program de lucru, livrari, termene

-O comanda poate fi plasata in orice moment dar perioada de procesare este de Luni pana Vineri in intervalul orar 9-17, exceptand sarbatorile legale.
– Produsele disponibile in magazinul online pot fi livrate prin curier in aria specificata .
– Termenul de livrare pentru produse este de 48-72 ore din momentul confirmarii livrarii.
– Livrarile fizice se efectueaza door to door, prin curierat rapid, in afara zonei de distributie.
-Administratorul isi asuma responsabilitatea in privinta livrarii produselor comandate de cumparator. Riscul pieirii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului.

 1. Obligatiile cumparatorului

– sa furnizeze informatii reale, corecte si actuale despre entitatea sa atunci cand acestea i se cer, in caz contrar exista posibilitatea refuzarii comenzilor;
– sa accepte solutionarea eventualelor probleme in termen de 30 de zile de la data sesizarii acestora printr-un email adresat administratorului;
– sa accepte TERMENII SI CONDITIILE administratorului odata cu lansarea comenzilor si sa achite contravaloarea marfii prin metodele puse la dispozitie, la momentul transmiterii comenzii.

 1. Obligatiile vanzatorului

-sa puna la dispozitia utilizatorilor gratuit informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale. Continutul publicat in magazinul virtual are caracter orientativ. Caracteristicile produselor si documentatia tehnica aferenta acestora afisate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori. Imaginile produselor sunt afisate cu titlu de prezentare. In functie de lotul in care au fost fabricate, aspectul real al produsului poate diferi.
– sa contacteze clientii pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail sau telefonic;
– sa livreze produsele in cel mult 30 zile de la confirmarea livrarii, daca acestea sunt in stoc;
– sa utilizeze datele personale colectate de la clienti/utilizatori in concordanta cu sectiunea `Confidentialitate`, parte integranta din TERMENI SI CONDITII.

 1. Politica de confidentialitate

SC EURO PORTAL SRL este utilizator de date cu caracter personal. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice ,a prevederilor europene GPDR,SC. EURO PORTAL SRL, cu sediul în Oradea, Calea Clujului nr. 144-148: office@mobe.ro Telefon: 0726703649 înregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr J5/127/2015 prin împuternicit Robert Craciun Administrator a SC EURO PORTAL SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Datele ce vor fi salvate in baza de date SC EURO PORTAL SRL sunt: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon, adresa si alte date pentru facturare numai daca acestea sunt oferite în mod voluntar. Refuzul furnizarii acestora determina imposibilitatea procesarii comenzilor transmise online catre magazinul virtual www.mobe.ro
Scopul colectarii datelor este: onorarea comenzilor, reclama, marketing, publicitate, statistici,comunicatii electronice.
Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele. Refuzul dvs. nu determina nici o consecinta. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre utilizator si nu sunt comunicate tertilor cu exceptia partenerilor agreati/furnizorilor de servicii cu care exista un contract prin care se protejeaza aceste date primite de la cumparator sub sanctiunea obligarii la plata de daune interese.
Optarea pentru abonarea la newsletter si participarea voluntara la diverse concursuri/promotii/loterii publicitare implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de catre compania SC EURO PORTAL SRL.
Daca nu doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC. EURO PORTAL SRL va rugam sa ne informati printr-un email la adresa office@mobe.ro
Site-ul www.mobe.ro foloseste Google Remarketing si Google AdWords, colectând astfel cookie-uri. Cookie-uri sunt fisiere text, controlate de browser-ul de internet, care în versiunea standard este setat sa le accepte. La accesarea magazinului online www.mobe.ro acesta va solicita browser-ului de internet sa stocheze cookie în memoria PC-ului. Informatiile din cookie-uri genereaza retinerea anumitor setari/ actiuni între doua sesiuni distincte, marind astfel viteza de încarcare a paginilor la urmatoarele vizite. Sunt situatii în care poate fi retinuta adresa IP-ului de pe care se acceseaza site-ul ori cea a site-ului de referinta daca este cazul. Cookie-urile permit site-ului posibilitatea de a furniza informatii personalizate si anunturi publicitare relevante utilizatorului si nu vor fi vândute, înstrainate sau închiriate unei terte parti. Astfel de anunturi pot fi afisate în website-urile retelei Google Display si Google Search. Partenerii nostri nu vor colecta informatii personale cum ar fi nume, adresa de email, adresa postala sau numar de telefon. În cazul in care nu sunteti de acord cu utilizarea modulelor cookie de catre Google sau de catre partenerii nostri de publicitate va rugam sa ne scrieti un email la adresa office@mobe.ro si veti primi indicatiile necesare pentru dezactivare.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la oricare punct de lucru al SC. EURO PORTAL SRL sau online prin email la adresa office@mobe.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte sau doriti sa le modificati, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

De asemenea:

Părțile se obliga să nu transfere datele cu caracter personal primite de la cealaltă Parte, în afara Uniunii Europene, fără să se consulte în prealabil cu cealaltă Parte și fără a exista garanții adecvate în acest sens.
Fiecare dintre Parți va lua masuri de securitate fizice, tehnice și organizatorice corespunzătoare pentru a proteja datele cu caracter personal ale celeilalte Parți împotriva utilizării, diseminării sau publicării neautorizate, pierderii, folosirii abuzive, accesului, dezvăluirii, prelucrării, modificării și distrugerii accidentale sau neautorizate.
Fiecare dintre Parți va prelucra datele cu caracter personal ale celeilalte Parți pe parcursul perioadei în care sunt prestate Serviciile în baza Contractului precum și ulterior pentru o durata conforma cu prevederile legale aplicabile în baza principiilor generale ale legalității, echitații, transparentei, limitării scopului, minimizării datelor, acurateței, limitării stocării, integrității, confidențialității și responsabilității;
să coopereze pe deplin cu cealaltă Parte cat de repede posibil pentru a investiga, remedia și diminua efectele încălcării securității datelor cu caracter personal șisă ia toate masurile corective corespunzătoare, inclusiv, la solicitarea celeilalte Parți și pe cheltuiala Parții respective atunci când încălcarea securității datelor cu caracter personal se datorează culpei Parții respective, să asiste partea în legătura cu orice notificări care organele de reglementare și/sau să trimită notificări acelor persoane vizate ale căror date cu caracter personal este posibil să fi fost afectate de încălcarea securității datelor cu caracter personal.

Comunicarea între parți pe email sau telefonic în scopul derulării și executării Contractului nu poate fi considerata o încălcare a GDPR.
Toate notificările și celelalte comunicări cu caracter oficial și valabile dpdv legal și juridic în baza acestui Acord vor fi făcute în scris și se vor considera date în mod valabil atunci când vor fi transmise personal sau trimise prin scrisoare recomandata sau servicii de curierat (cu confirmare de primire) la sediul Parților ori trimise prin fax.
13. Litigii

TERMENII SI CONDITII GENERALE DE VANZARE (TCGV) se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, daca rezolvarea pe cale amiabila nu are efect dupa inregistrarea reclamatiei la sediul companiei, se va apela la instanta judecatoreasca competenta. SC EURO PORTAL SRL nu raspunde de prejudiciile cauzate fara culpa sa, de nefunctionarea magazinului online sau pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii paginilor magazinului virtual ( ex: defectiuni la reteaua de internet). Forta majora exonereaza de raspundere partea care o invoca.

Scroll To Top
Close
Close
Shop
0 Wishlist
0 Cart
Close

Cosul Meu

Cosul este gol!